Geplaatst op

Bierweekend Hellefeld

In het weekend van 5 -7 april organiseert biersommelier Eddy van der Ploeg in samenwerking met restaurant Bistrodo een Duits bierweekend . Tijdens dit weekeinde staat het proeven en genieten van Duitse (speciaal)bieren centraal en zijn er verschillende activiteiten, zoals het bezoek aan een brouwerij en een workshop.

Het bierweekend vindt plaats in Bistrodo, een gezellig en sfeervol restaurant (voorheen Gasthof Feische). Het ligt in het hart van het pittoreske dorpje Hellefeld, in het Duitse Sauerland. Het is een gezellige en authentieke monumentale herberg uit het jaar 1652.

Boven het restaurant bevindt zich de groepaccomodatie van het Gasthof die gebruikt wordt als groepsaccommodatie en waar tevens verscheidene themaweekenden worden georganiseerd. In Gasthof Feische heerst een aangename huiskamersfeer en zijn alle faciliteiten aanwezig voor een compleet weekend weg met vrienden, familie of ander gezelschap.

Eddy van der Ploeg van BIERenKENNIS komt zelf al meerdere jaren in Hellefeld. Hij is zelf bierliefhebber, en gediplomeerd biersommelier. Zijn rijke kennis over bier deelt hij graag op enthousiaste wijze met anderen en hij zal tijdens dit weekend de activiteiten begeleiden.

Programma bierweekend

Bierproeverij
Workshop
Brouwerijbezoek
Bier en spijs
Rust ruimte en lekker eten

 

Inbegrepen:
– Twee overnachtingen Gasthof Feische,
– 2 maal ontbijt
– Bierproeverij op vrijdag
– Workshop Bier & Spijs
– Lunch op zaterdag
– maaltijd
– Brouwerijbezoek
– Verrassingsactiviteit
– Taxivervoer van en naar de brouwerij.
– Begeleiding van een biersommelier

Niet inbegrepen:
– Overige eigen consumpties en inkopen;
– Heen- en terugreis

De kosten voor het bierweekend zijn €199,00 per persoon (incl. BTW).

Het boeken van dit weekend kan door te mailen naar info@bierenkennis.nl.