Bierproeverijen

Een bierproeverij is een smakelijke en gezellige  invulling van jouw evenement. Of het nu gaat om een vrijgezellendag, een verjaardag, een jubileum, de personeelsvereniging of een bedrijfsuitje. De gasten zullen op een gezellige en op ongedwongen wijze kennis maken met de veelzijdigheid van de wereld van bier. De proeverijen worden verzorgt door een ervaren gediplomeerde biersommelier.

De proeverijen zijn volledig verzorgt, inclusief de bieren, het gebruik van de bierglazen, tafelwater en crackers om de smaak te neutraliseren.

Bierproeverij

Tijdens de proeverij krijgt je 6 verrassende, lekkere en bijzondere speciaalbieren te proeven. Daarbij krijg je uitleg de bieren, het brouwproces en de ingrediënten. Optioneel kan er een ludieke bierquiz verzorgt worden zonder meerkosten.

En heb je specifieke wensen? Laat het weten!

Deze proeverij kan je boeken vanaf 8 tot een maximum van 60 personen.

€20,- ǀ prijs per persoon ǀ 2 uur ǀ  inclusief bier

Proeverij bier en kaas

Bier en kaas is een geweldige combinatie. Tijdens deze proeverij proef je naast 6 bieren ook 6 kazen. Deze kazen zijn afkomstig van Kaashandel de Brink uit Deventer. Deze kaashandel is al 6 keer bekroond tot beste kaashandel van Nederland. Gegarandeerde kwaliteit aan kazen waar we de bijpassende bieren bij drinken.

€30,- ǀ prijs per persoon ǀ 2 uur ǀ  inclusief bier en kaas

BIERenKENNIS.nl