Geplaatst op

bierweekend duitsland

In het weekend van 9 -11 oktober organiseert biersommelier Eddy van der Ploeg in samenwerking met restaurant Bistrodo een Duits bierweekend . Tijdens dit weekeinde staat het proeven en genieten van Duitse (speciaal)bieren en de Duitse biercultuur centraal. Daarnaast zijn er leuke activiteiten gepland.

Het bierweekend vindt plaats in Bistrodo, een gezellig en sfeervol restaurant (voorheen Gasthof Feische). Het ligt in het hart van het pittoreske dorpje Hellefeld, in het Duitse Sauerland. Het is een gezellige en authentieke monumentale herberg uit het jaar 1652.

Boven het restaurant bevindt zich de groepsaccomodatie van het Gasthof die gebruikt wordt als groepsaccommodatie en waar tevens verscheidene themaweekenden worden georganiseerd. In Gasthof Feische heerst een aangename huiskamersfeer en zijn alle faciliteiten aanwezig voor een compleet weekend weg met vrienden, familie of ander gezelschap.

Eddy van der Ploeg van BIERenKENNIS komt zelf al meerdere jaren in Hellefeld. Hij is zelf bierliefhebber, en gediplomeerd biersommelier. Zijn rijke kennis over bier deelt hij graag op enthousiaste wijze met anderen en hij zal tijdens dit weekend de activiteiten begeleiden.

Zicht op hellefeld
Zicht op hellefeld

Programma bierweekend

Bierproeverij
Workshop
Bierige activiteiten
Bier en spijs
Rust ruimte en lekker eten

Inbegrepen:
– Twee overnachtingen in Bistrodo,
– 2 maal ontbijt
– Bierproeverij op vrijdag
– Bier & Spijs Diner
– Lunch op zaterdag
– Verrassingsactiviteiten
– Begeleiding door een biersommelier

Niet inbegrepen:
– Overige eigen consumpties en inkopen;
– Heen- en terugreis

De kosten voor het bierweekend zijn €199,00 per persoon.

De tickets zijn te verkrijgen via ikbenaanwezig.nl